Informatikai szolgáltatások

Informatika Szolgáltatások

Partnereink számára fontos, hogy internetes honlapjuk – mellyel cégüket képviselik a virtuális világban – mindig elérhető legyen. Web szerver szolgáltatásunk révén megbízható és stabil hátteret biztosítunk e célok megvalósításához. Továbbá hozzájárulunk a biztonságos és kényelmes levelezés fenntartásához is, egyedi e-mail címek létrehozásával pedig a professzionális megjelenéshez.

A belső hálózatok kiépítésével és üzemeltetésével megkönnyítjük megbízóink munkafolyamatait és cégen belüli kommunikációját. Ezáltal könnyen és gyorsan elérhetővé válnak az új, friss információk, melyek az üzleti életnek elengedhetetlen aspektusai.

Szakembereink minden nap azon dolgoznak, hogy minimalizálják a felhasználók körében esetlegesen felmerülő problémákat, ezzel megakadályozva az üzleti folyamatok kiesésének lehetőségét.

Mi ugyanis fontosnak tartjuk azt, hogy egy cég IT területen is előnyt szerezzen a versenytársaival szemben.

Az informatikai eszközöknek, mint minden működő berendezésnek, időről-időre szüksége van karbantartásra, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálják ki az igényeket. Törekszünk arra, hogy a szerviz jellegű tevékenységeket valamint a hardver és szoftver beszerzéseket háttérben végezve minél kisebb kiesést okozzunk partnereink munkavégzésében.

Főbb szolgáltatásaink:

  • Webhosting szolgáltatásunkkal biztosítjuk partnereink interneten történő megjelenését,
  • E-mail szolgáltatásunk révén hozzájárulunk a biztonságos és kényelmes levelezés fenntartásához,
  • A belső hálózatok kiépítésével és üzemeltetésével megkönnyítjük partnereink munkafolyamatait és cégen belüli kommunikációját,
  • Szakembereink törekszenek arra, hogy a folyamatos szakmai támogatással minimalizálják az üzleti folyamatok kiesésének lehetőségét (support, hibaelhárítás)
  • Célunk, hogy a folyamatos karbantartási munkákat valamint a hardver és szoftver beszerzéseket háttérben végezve minél kisebb kiesést okozzunk ügyfeleinknek munkavégzésében,