Bemutatkozás

Bemutatkozás

Cégünk, az AROSA Kft., azzal a szándékkal alakult, hogy a gazdasági szereplők részére komplex, és optimális megoldásokat biztosítson, valamint számukra teljes körű támogatást nyújtson az eredményes üzleti sikerek eléréshez.

Első sorban saját tulajdonú ingatlanok eladásával és bérbeadásával foglalkozunk magánszemélyek valamint vállalkozások részére.

Felsőnyárádon található INNOPARKUNKBAN irodák bérbeadását is lehetővé tesszük Partnereink számára. A betelepülő vállalkozás eldöntheti, hogy teljes csarnokot, csarnokrészt irodával és szociális helyiségekkel, vagy csak csarnokrészt és szociális helyiségeket bérel. Lehetőség van továbbá akár későbbi tulajdonszerzéssel is egybekötött földterület bérbevételére is, amelyen tetszőleges létesítmény építhető.

Cégünk a kohászatban is alkalmazott mérőszondák gyártásával is foglalkozik.

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a számvitel, az adózás, valamint a könyvelés területén is.  Kollégáink kiemelkedő szaktudásra tettek szert az elmúlt évek során, elkötelezettségük a szakma iránt kimagasló. Azért, hogy mindig naprakészek legyünk a piaci változások tekintetében, munkatársaink folyamatosan nyomon követik a jogszabályváltozásokat és fejlesztik magukat. Célunk az, hogy a gazdasági,- pénzügyi és vállalatüzemeltetési területen minden olyan információval rendelkezhessünk, amelyre ügyfeleinknek a későbbiekben szüksége lehet. Társaságunk számára kiemelten fontos, hogy Partnereink megbízható, valós képet kapjanak vállalkozásuk vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről. Ennek érdekében számukra komplex üzleti megoldásokat kínálunk, lefedve ezzel a teljes adózási, számviteli és jogi területet.

Hiszünk abban, hogy a magas színvonalú és teljességre törekvő tevékenységünkkel hozzájárulhatunk Partereink üzleti sikereihez.