Üzemcsarnok bérlet és irodabérlet

Üzemcsarnok bérlet és irodabérlet

Az INNOPARK névre keresztelt létesítmény együttes egy Kazincbarcikától 18 km-re, Felsőnyárád határában létrehozott és üzemeltetett tematikus technológiai park, mely cégüknek köszönhetően valósulhatott meg.

Az INNOPARK azonban többet takar egy a szokásos értelemben vett ipari parknál. A 17 hektáros, közművesített telekcsoporton összesen mintegy 8.000 m2 alapterületű ipari csarnok létesült, amely két kisebb és két nagyobb alapterületű épületből tevődik össze.

Ezek mindegyike rendelkezik önálló irodai és szociális blokkal. A két kisebb alapterületű épület több mint 1.000 m2 csarnokból és 270 m2 irodából és szociális helységből áll össze, míg a nagyobb alapterületű épületek esetében ugyanezen értékek 2.350 m2 és 300 m2. A nagy épületek a zárt csarnokterületen felül rendelkeznek fedett színnel is, mely kiválóan alkalmas nagyméretű gépek tárolására is. A könnyűszerkezetes építési mód lehetővé teszi az ipari célú csarnokrészek igény szerinti felosztását.

A betelepülő vállalkozás eldöntheti, hogy teljes csarnokot, csarnokrészt irodával és szociális helyiségekkel, vagy csak csarnokrészt és szociális helyiségeket bérel. Lehetőség van továbbá akár későbbi tulajdonszerzéssel is egybekötött földterület bérbevételére is, amelyen tetszőleges létesítmény építhető.

Az INNOPARK teljes területe bekerítésre került, és a vagyonvédelmi szolgáltatásokat cégünk biztosítja. Mindezeken túl Társaságunk ellátja a teljes park zöldfelületeinek gondozását, az utak, parkolók és manipulációs területek takarítását, téli síkosság mentesítését. További szolgáltatásként igénybe vehető tehergépjármű és munkagép mosó állomás, hídmérleg, valamint konténer kivitelű gázolaj kút. A létesítmények közt minden igényt kielégítő infokommunikációs infrastruktúra biztosított.

Az INNOPARK megépítésével nem egy hagyományos ipari park, vagy egy inkubátorház létesítése, hanem egy ezektől komplexebb, teljesebb körű szolgáltatást nyújtó vállalkozás kiszolgáló rendszer létesítése volt a célunk. Az egyedi igényekhez alakítható csarnokhelységek és a további szabad földterületek megteremtik a szinte korlátok nélküli bővülés és fejlesztés lehetőségét.